ما بهترین و بروزترین خدمات رفاهی را برای فرزندان دلبندتان و شما اولیا گرامی فراهم آورده‌ایم

مدرسه هوشمند

مدرسه تمام هوشمند

هر دانش آموز دارای یک تبلت اختصاصی و هر کلاس دارای بورد و تخته هوشمند میباشد و تمامی روند آموزش به صورت دیجیتالی و هوشمند میباشد همراه با گزارش روزانه هر کلاس در پنل دانش آموز

زنگ صبحانه

صبحانه مهترین و اصلی ترین وعده غذایی برای دانش‌آموزان میباشد در یک فضای دوستانه، راحت و آرام صبحانه رایگان سرو میشود

غذای گرم

غذای گرم و سالم در دبستان سرآمد، همراه با منو روزانه برای ناهار سرو میشود

آزمون آنلاین

آموزش زبان

یکی از ارکان اساسی آموزش زبان انگلیسی قراردادن دانش‌اموزان در محیط گفتگوست. لذا مربی زبان انگلیسی مدرسه دائماٌ در زنگ‌های تفریح، ورزش و حتی تماشای فیلم به صورت روزانه در کنار دانش‌آموزان بوده و به زبان انگلیسی با بچه ها صحبت و بازی خواهد کرد.

ورزش

سالن ورزشی اختصاصی

دبستان سرآمد مجهز به سالن ورزشی اختصاصی میباشد که تجهیز شده به منظور آموزش یوگای کودکان، باله موزون، ژیمناستیک، میز پینگ پنگ و فوتبال دستی.

اردو تفریحی

اردوهای تفریحی

در طول سال تحصیلی سه اردوی فرهنگی، تفریحی، هنری برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.

فوق برنامه

کلاس‌‌های زبان، زومبا، ریتموگیم، شطرنج، هنر و خلاقیت، کامپیوتر، جواهرسازی، آشپزی و پیانو روزانه در دبستان سرآمد برگزار می‌شود.

کافی شاپ

دبستان سرآمد مجهز به کافی شاپ است. هدف از ایجاد این فضا در دبستان ترقیب دانش آموزان به کتاب و قصه خوانی و تغذیه ای سالم است.