اینجا یک دبستان و پیش‌دبستانی پژوهش محوره. یعنی دانش‌آموزان این مدرسه فقط علم و دانش یاد نمی‌گیرن بلکه یادگرفته‌هاشون رو در عمل پیاده‌سازی می‌کنن.

تمامی سیستم‌های آموزشی توی این مدرسه، مبتنی بر فناوری رایانه‌ای و شبکه‌ای هست و محتوای اکثر دروس تدریس شده در قالب محتوای چندرسانه‌ای شامل فیلم های آموزشی, انیمیشن, نماهنگ, عکس ها و .. ارائه می‌شه.

کارکنان مدرسه سرآمد، چه بخش اداری و چه بخش آموزش، همگی براشون مهمه که بچه‌ها مسئولیت‌پذیر باشن. به خاطر همین کارگروهی سرلوحه کار ما در این مدرسه است، به شکلی که تمامی دانش‌آموزان مدرسه همه براساس ویژگی‌های فردی شون حمایت می‌شن و میتونن نظرشون رو آزادانه بیان کنن. این باعث می‌شه توانایی بچه‌ها در استقلال فکری بیشتر و بیشتر بشه.

درباره موسس و مدیر

سطح تحصیلات:
دانشجوی دکترای رشته روانشناسی بالینی

سابقه فعالیت:

• ۱۵ سال تجربه تدریس، مشاوره و روانشناسی در کلینیک‌ها، سازمان‌ها و اداره آموزش و پرورش.
  • مولف ۲ عنوان کتاب و مترجم ۱ عنوان کتاب

افتخارات و عضویت‌ها:

• عضو کارگروه غربال گری آسیب‌های خردسال بنیاد برکت (۱۳۹۵)
  • همکاری در تدوین شناسایی و ارزیابی منابع استرس سازمانی و نشانه‌های استرس کارکنان در آموزش و پرورش منطقه ۱۲ (۱۳۹۴)

راه‌های ارتباط مستقیم با مدیر:

شماره همراه: ◄ ۰۹۱۲۴۹۸۲۵۲۹

ایمیل مستقیم: ◄ hamila_backshi@yahoo.com