مدرسه هوشمند چیست ؟

دبستان دخترانه هوشمند سرآمد

مدرسه هوشمند سرآمد

احتمالا تا کنون با واژه مدرسه هوشمند برخورد داشته اید, امروزه با پیشرفت دنیای تکنولوژی و جایگزین شدن روش های سنتی زندگی ما با روش های مدرن و پیشرفته؛ تمامی عادات زندگی ما دستخوش تغییر شده و سیستم های آموزشی هم در مدارس ناچار به تغییر و به روزرسانی و تبدیل به یک مدرسه هوشمند شده است .با ورود تکنولوژی به کلاس های درس یک آموزش سنتی و به عبارت دیگر فقط شنیداری جای خودش رو به یک آموزش دیداری-شنیداری داده است که تمامی آموزش ها به کمک فیلم های آموزشی, انیمیشن, نماهنگ, عکس ها و .. ارائه میگردد.در این روش آموزشی که در مدرسه هوشمند ارائه میگردد ماندگاری مطالب قریب به 20 سال می باشد در حالی که ماندگاری مطلب در روش های آموزشی سنتی چیزی در حدود 6 ماه میباشد.

مزایای مدرسه هوشمند چیست ؟

• ایجاد محیطی جذابتر برای آموزش به دانش آموزان
  • انتقال مطالب آموزشی در مدت زمان کوتاه تر به دانش آموزان
  • طرح در بر اساس مجموعه ای از دستور العمل های آموزشی
  • استفاده معلم از مواد آموزشی چندرسانه ای شامل اسلاید, عکس و فیلم

ما در پیش دبستان و دبستان هوشمند غیردولتی دخترانه سرآمد با تجهیز کلاس هاس درس خود به تخته های هوشمند و سیستم آموزشی تمام دیجیتال و هوشمند و ارائه یک تبلت شخصی به هر دانش آموز در طول دوران تحصیلش در دبستان سرآمد به او اجازه داده می‌شود که از برنامه های درسی خود فراتر گام بردارد و به مهارت های فکر کردن و فراهم ساختن محیطی یاددهی-یادگیری آنها را برای حضور در دنیای پیچیده امروزی و دهکده جهانی آماده می سازد.

ما با فراهم آوری امکانات ویژه برای دانش آموزان سعی در پرورش هرچه بهتر آنها علاوه بر آموزش های تحصیلی هستیم.

• تجهیز آزمایشگاه های مجازی برای دانش آموزان
  • طراحی و راه اندازی پورتال هوشمند سرآمد جهت مشاهده تکالیف, نتایج آزمون ها, اطلاعات پزشکی و ارتباط مستقیم با کادر مدرسه.
  • امکان برگزاری آزمون های آنلاین و برخط
  • حضور دختری افریقایی تبار در مدرسه برای آموزش زبان در محیطی متفاوت
  • ارائه تحصیلات تکمیلی از جمله موسیقی, آشپزی, زبان, رباتیک و ..

با دبستان هوشمند سرآمد بیشترآشنا شوید