آزمون آنلاین

آموزش

افتخارات

درباره سرآمد

مجتمع آموزشی سرآمد واقع در منطقه ۶ در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را با مدیریت دکتر حمیلا بخشی آغاز نمود. رویکرد و نگرش حاکم بر سیاست ها و فعالیت های مجتمع سرآمد، برنامه ریزی برای استفاده هر چه بیشتر و بهتر دانش آموزان از دوران تحصیل، با هدف پرورش نسلی متعهد و متخصص، همراه با انضباط آموزشی و نظارت مستمر بر روند پیشرفت علمی و آموزشی دانش آموزان است.

در این راستا از آغاز تأسیس تلاش بر این بوده که با توجه به چشم انداز تعیین شده موجبات آموزش و فراگیری هر چه قویتر را برای دانش آموزان سرآمد فراهم آورند و بستر مناسب جهت رشد و شکوفائی استعدادهای دانش آموزان را مهیا نمایند.

در حال حاضر مجتمع سرآمد واقع در منطقه ۶ شامل مهدکودک ،پیش دبستان و دبستان در دوره اول و دوم بعنوان یکی از برترین مراکز آموزشی دانش آموزی موفق در سطح کشور به شمار می آید و با به تصویر کشاندن کارنامه درخشان مجتمع سرآمد از بدو تأسیس در طول ۲۰ ســال را می توان در سند آموزشی مجتمع سرآمد شاهد بود.

هدف ما پرورش فرزندانی شاد با عزت نفس بالا، که در عرصه دانش و زندگی بدرخشند می‌‌باشد”

پیش دبستان و دبستان دخترانه غیردولتی هوشمند سرآمد

تعداد دانش‌آموزان