ورزش و سلامت کودکان

ورزش و سلامت کودکان

در استرلیا کودکان بین ۵ تا ۱۵ سال در خارج از مدرسه به صورت جدی و تخصصی به فعالیت های ورزشی می‌پردازند و همین امر سبب شده تا کودکان و نوجوانان در این کشور از سلامت جسمی خوبی بهره‌مند باشند و آمار ابتلا به چاقی و سایر بیماری های مرتبط با فعالیت کم، بسیار پایین باشد.
۲۵ درصد از جمعیت استرلیا را کودکان و جوانان تشکیل داده اند که با تشویق آنها به ورزش و فراهم کردن امکانات پیشبینی می‌شود نسلی بسیار سلامت در آینده داشته باشند.
با ورزش کودکان شما از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، چاقی، پوکی استخوان، دیابت، ضعف های عضلانی و سایر بیماری ها در امان می‌مانند و در سن های بالا زمان و هزینه های خود را صرف تفریحات و مسافرت می‌کنند تا این مدام درگیر مراکز درمانی باشند.

از جمله فواید ورزش برای کودکان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱-کاهش ریسک ابتلا به چاقی

۲- کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی

۳- سلامتی و رشد متناسب عضلات، استخوان‌ها و تاندون‌ها

۴- داشتن مهارت در حفظ تعادل و تمرکز

۵- توانایی استراحت، تقویت عضلات و عدم ابتلا به سر درد و کمر درد

۶- خواب بهتر و عمیق

۷- افزایش مهارت های اجتماعی و اعتماد به نفس بالا

۴۰٪ از نوجوانان در استرالیا زمان خود را صرف، تماشای تلویزیون، بازی های کامپیوتری، اینترنت
و تکالیف مدرسه می‌کردند که دولت در بیانیه ای اعلام کرد که هر کودک و نوجوان در شبانه روز حداقل باید به مدت ۶۰ دقیقه ورزش کند و بیشترین زمانی که به بازی های کامپیوتری و تلویزیون و سایر وسایل دیجیتال داده می‌شود نهایتا ۲ ساعت در روز و نه به صورت مداوم باید باشد.

والدین برای افزایش فعالیت های ورزش فرزندانشان چه کنند؟

– پدر‌ها و مادران خودشان باید ورزش کنند.

– با خانواده هایی که روزانه ورزش می‌کنند ارتباط برقرار کنید و با آنها ورزش گروهی انجام دهید.

– هنگام دوچرخه سواری و یا اسکیت بهتر است شما هم در کنار کودکتان برانید.

– برای رفت و آمد فرزندتان به سالن های ورزشی او را حمایت کنید و در انتخاب رشته ورزشی او را راهنمایی کنید.

– برای تماشای تلویزیون و بازی‌های کامپیوتری برنامه ریزی و زمانبندی کنید.

– با مدرسه و معلم ورزش در ارتباط باشید تا در انتخاب رشته ورزشی هماهنگ باشید.

رعایت این نکات ایمنی  قبل از انجام هر ورزش ضروریست:

– پوشیدن لباس ورزشی مناسب و مجهز

– استفاده از زانوبند، آرنج بند و کلاه ایمنی