بیمار شدن دانش‌آموز

زمانی که دانش آموز بیمار می‌شود بهتر است چه اقداماتی انجام دهیم؟

بیمار شدن دانش‌آموز

احتمال بیمار شدن دانش‌آموز نسبت به سایر کودکان ( کودکانی که در خانه می‌مانند) بسیار بیشتر است؛ زیرا آن‌ها با همکلاسی‌ها و معلمان خود در تماس هستند و می‌توانند از طریق آن‌ها به بیماری‌های عفونی و آنفولانزا مبتلا شوند. بهترین راه پیشگیری از شیوع همچین بیماری‌هایی استراحت کودک در خانه است. گاهی حتی مسئولین مدرسه اجازه نمی‌دهند کودکی که آنفولانزا دارد با حضور در مدرسه سلامت دانش آموزان دیگر را به خطر بیاندازد.

چرا زمانی که دانش‌آموز بیمار است باید در خانه بماند؟

این کار باعث کاهش شیوع بیماری می‌شود؛ همچنین کودکان بیمار نیازمند توجه بیشتری هستند تا زودتر حال آن ها بهبود پیدا کند اما زمانی که به مدرسه بروند ممکن است این بیماری را به همکلاسی‌ها یا مسئولین مدرسه انتقال دهند و در نهایت به دلیل زیاد بودن تعداد دانش آموزان از مراقبت و توجه کمتری نسبت به خانه برخوردار شوند.

چگونه از دانش‌آموزان در برابر بیماری‌ها محافظت کنم؟

تقویت سیستم ایمنی بدن آن‌ها باعث می‌شود در برابر بیماری مقاومت بیشتری از خود نشان دهند؛ واکسناسیون دانش آموزان یکی از راه‌های تقویت سیستم ایمنی بدن آن‌هاست اما شما با مکمل‌های خوراکی نیز می‌توانید سیستم ایمنی بدن فرزندتان را افزایش دهید. به یاد داشته باشید مصرف بیش از اندازه‌ی مولتی ویتامین و مکمل ممکن است روی سایر سیستم‌های بدن مانند سیستم گوارش اثری نامطلوب داشته باشد.

چگونه بفهمم فرزندم بیمار است؟

بعضی از کودکان تمایل دارند برای جلب توجه بیشتر حالت بیماری به خود بگیرند؛ اما بعضی دیگر حتی بیماری خود را به زبان نمی‌آورند، پس این مهارت شماست که حالت‌های بیماری فرزندتان را درک کنید. اینکه بخاطر درد‌های کم و سرماخوردگی ساده، فرزندتان را نزد پزشک ببرید کار درستی نیست اما اگر کودک شما دارای بیماری‌های خاص است حتما باید برای معاینه او را نزد پزشک ببرید.

اگر دانش‌آموز در مدرسه بیمار شود چه اتفاقی می‌افتد؟

بعضی از مدارس دارای اتاق بهداشت هستند اما تشخیص بیماری کودک برای آن‌ها ممکن نیست، در این مواقع مسئولین مدرسه با شما تماس می‌گیرند تا با فرزند خود را در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.

چه زمانی دانش‌آموز به دارو نیاز دارد؟

بعضی از کودکان به دلیل بیماری‌های خاص مانند آسم، دیابت و… باید دائماً دارو مصرف کنند. پس باید همیشه داروی او را در کیف مدرسه‌اش قرار دهید. فراموش نکنید هر دارویی مناسب با سن و شرایط بدنی کودک نیست؛ پس بهتر است با تجویز و مشورت با پزشک به او دارو بدهید.