برنامه غذایی

پیش دبستان و دبستان هوشمند غیردولتی دخترانه سرآمد

کیفیت زندگی دانش آموزان سرآمد جزو دغدغه های ماست

کودکان در پیش دبستان و دبستان هوشمند غیردولتی دخترانه سرآمد با تغذیه مناسب بزرگ می‌شوند و همیشه شادتر از کودکانی‌اند که دچار سوءتغذیه و یا تغذیه نامناسب هستند. کودکان شما در سرآمد مواد غذایی مورد نیاز بدنشان را دریافت می‌کنند و با انرژی و تحرک بیشتر و شادابتر در مدرسه به تحصیل و انجام بازی می پردازند.

شیوه زندگی کم تحرک در کنار تغذیه بد، مشکلاتی را برای کودکان شما به بار خواهد آورد

زنگ سلامت هر روز در سرآمد

زنگ صبحانه

صاحب‌نظران و کارشناسان تاکید دارند که کودکان حتما وعده صبحانه را در فضایی آرام و با استفاده از مواد مغذی صرف کنند تا ضمن کسب انرژی‌ لازم برای انجام فعالیت‌های روزانه، توانایی‌های مغزی خود را ارتقاء بخشند. یکی از تاثیرات مهم حذف وعده صبحانه یا مصرف دیر هنگام آن، کاهش توان یادگیری در دانش‌آموزان است.

اینستاگرام سرآمد

• بازديد دكتر نظريان رئيس آموزش و پرورش منطقه ٦ تهران #كلاس_اول #مدرسه #غير_دولتي #هوشمند #آموزش_و_پرورش #منطقه_٦ #سرآمد #تهران