پیش دبستان و دبستان هوشمند دخترانه سرآمد

پیش دبستان و دبستان هوشمند دخترانه سرآمد قصد دارد کودکانمان را برای دنیای پیچیده امروزی و حضور در دهکده ی جهانی آماده کند، در طراحی سیستم آموزشی دبستان هوشمند دخترانه سرآمد  به تغییرات و تحولات سریع و پرشتاب کشورهای پیشرفته به خصوص در حوزه ی فن آوری‌های نوین توجه ویژه ای کرده است. از این رو در دبستان هوشمند دخترانه سرآمد، کنترل و مدیریت دبستان و همچنین تمامی سیستم های آموزشی، مبتنی بر فناوری رایانه ای و شبکه ای است و محتوای اکثر دروس آن الکترونیکی  و مبتنی بر محتوای چند رسانه ای شامل فیلم های آموزشی, انیمیشن, نماهنگ, عکس ها و .. ارائه میگردد.

توجه به توانایی و ویژگی های فردی

دانش آموزان بر اساس ويژگی های فردی خود در دبستان سرآمد حمايت ميشنود (حمایت مثبت رفتاری)، تشویق به جای تنبیه !! دانش آموزان در اين سيستم آموزش ياد خواهند گرفت كه مستقل فكر كنند، ذهنی باز داشته باشند و از سوال پرسیدن نترسند.

مشاركت دانش آموزان

برای ما کار گروهی از هر چیز دیگری مهم تر است! با هم کار کردن یعنی مسئولیت پذیر بودن، كادر مدرسه مسئول این مدرسه است اما بچه‌ها ميتواند به ما بگويند چه چيزی به نظرشان مهم است.

آموزش صحیح

راز موفقيت آموزش خلاقانه در مدرسه پرورش محور سرآمد در اين است كه دانش آموز در این مدرسه فقط علم و دانش یاد نگرفته، بلکه یاد گرفته خودشان را نشان بدهد.

• تجهیز کلاس ها به تخته هوشمند، کامپیوتر، ميكروسكوپ،تبلت و آزمايشگاه مجازی
  • راه اندازی سایت رایانه ای با امکانات و ابزار صوتی و تصویری مورد نیاز
  • طراحی و به روز رسانی وب سایت و پورتال دبستان جهت مشاهده تکالیف,نتایج آزمون ها و اطلاعات پزشکی دانش آموزان
  • ایجاد درگاه در سایت برای اولیا جهت آسانی و سرعت بخشیدن ارتباط دوسویه اولیا با مدرسان، مدیردبستان، متخصصان مشاوره و خانواده، متخصصان سلامت و تغذیه کودکان
  • بکارگیری سامانه پیامک اطلاع رسانی زمان ورود و خروج و اطلاعیه ها به اولیاء
  • دستگاه حضور و غیاب هوشمند
  • ارائه کارنامه ، گزارش تحلیل روند عملکرد آموزشی دانش آموزان در مقایسه با آزمون های گذشته و سایر دانش آموزان
  • امکان برگزاری آزمون های برخط  و آنلاین
  • تجهیز مدرسه به دوربین های مداربسته و کنترل هوشمند دانش آموزان

کادر مجرب مدرسه

ساعت محتوا آموزشی

ساعت اردو خارج از مدرسه

تحصیلات تکمیلی سرآمد

خدمات دبستان هوشمند دخترانه سرآمد

ما بهترین و متنوع ترین خدمات رفاهی را برای فرزندان دلبندتان و شما اولیا گرامی فراهم آورده‌ایم

غذای گرم

طبخ و توزيع غذای گرم و سالم در دبستان سرآمد، روزانه ناهار گرم توسط آشپز دبستان سرآمد طبخ و سرو ميشود

زنگ صبحانه

صبحانه مهترين و اصلی ترين وعده غذايی برای دانش‌آموزان ميباشد در یک فضای دوستانه، راحت و آرام صبحانه رایگان سرو ميشود

مدرسه تمام هوشمند

هر دانش آموز دارای يك تبلت اختصاصی و هر كلاس دارای بورد و تخته هوشمند ميباشد و تمامی روند آموزش به صورت دیجیتالی و هوشمند است

سالن ورزشی اختصاصی

دبستان سرآمد مجهز به سالن ورزشی اختصاصی ميباشد كه تجهیز شده به منظور آموزش يوگای كودكان، باله موزون، ژيمناستيك، ميز پينگ پنگ و فوتبال دستی.

آموزش زبان

ليندروا دختری از كشور افريقا در اوقات فراقت كودكان (زنگ تفريح، ورزش، زمان پخش فيلم) به صورت روزانه در كنار كودكان خواهد بود و به زبان انگليسی با بچه ها صحبت و بازی خواهد كرد

سرویس مدرسه

سرويس رفت و آمد از درب منزل و يا محل كار خود در محدوده دبستان سرآمد رايگان ميباشد.همچنین امکان ارائه سرویس برای مناطق دیگر هم میباشد

كافی شاپ

دبستان سرآمد مجهز به كافی شاپ كودك ميباشد. هدف از ايجاد اين فضا در دبستان ترقيب كودكان به كتاب و قصه خوانی و تغذيه ای سالم بوده

فوق برنامه

كلاس هاي فوق برنامه زبان، يوگا،چرتكه ،جواهرسازي و هنر و خلاقيت روزانه در دبستان سرآمد برگزار ميشود.

اردوهای تفریحی

در طول سال تحصيلی چهار اردوی فرهنگی، تفريحی، هنری برای دانش آموزان در نظر گرفته شده

اینستاگرام سرآمد

• بازديد دكتر نظريان رئيس آموزش و پرورش منطقه ٦ تهران #كلاس_اول #مدرسه #غير_دولتي #هوشمند #آموزش_و_پرورش #منطقه_٦ #سرآمد #تهران